Om meg

Pressetur til Pamukkale i Tyrkia med ukebladet Allers. Foto: Ivar Johan Pettersen

Pressetur til Pamukkale i Tyrkia med ukebladet Allers. Foto: Ivar Johan Pettersen

«Buying a camera doesn’t make you a photographer. It makes you a camera owner.»

10-12 år gammel ble jeg den lykkelige eier av mitt egen kamera.  Det var lite, passet fint i lommen, og var med på ferier og reiser over alt i ungdomsårene. Bildene var av fryktelig dårlig kvalitet og motivene var stort sett av hester og hunder fra alle vinkler.  Gleden var stor hver gang jeg kunne hente de ferdige fremkalte bildene hos den lokale fotobutikken, selv om halvparten stort sett var noe uskarpe og motivet «hang» på utsiden av bildet. Bildene ble allikevel  behørig satt inn album med bildetekst om tid, sted og opplevelse.  Dette ble  starten for min  interesse for fotografering, og kameraet var det viktigste i bagasjen på de mange reisene jeg vært på, i alle årene som jeg jobbet  i reiselivsbransjen. Etter hvert har bildetekstene utviklet seg til  kortere og lengre artikler, med tilhørende bilder for ulike nettbaserte medier og websider.

I flere år har jeg påtatt meg freelance oppdrag for ulike nettsider og fagblader innen hundekjøring. I 5 år satt jeg som redaktør for Oslomarka Trekkhundklubb, en av Norges eldste trekkhundklubber. Som freelance skribent har jeg fått oppleve alle de store langdistanseløpene i Norge på nært hold. Jeg har jobbet for  Femundløpet, Finnmarksløpet, Bladet Hundekjøring og vært PR-/Medie ansvarlig for VM i Hundekjøring 2011 på Røros, Hamar og i Holmenkollen.

Siden 2016 har jeg jobbet med oversettelser for AviaVox  som er en ledende leverandør av intelligente kunstige talesystemer for flyplasser og flyselskaper.

 

Kommentarer er stengt.